Home

france

The way home

Searching for direction

Fly out and discover

The world around youWilt U een expositie met uitleg over mijn Kunst,

mail of bel dan maken we een afspraak.

lawilleke@gmail.com

0623212698

Radio 1 / Een Vandaag uitzending

Mijn boek: Mijn jeugd vermoord is binnenkort ook te koop

als Luisterboek.


Het boek word ingesproken door Tracey van Eijk .


Ook maakt Tracey films>>>KLIK

De opnamen worden gedaan bij SC-Multimedia, van Ben Gotink.

Gevestigd : Beekpad 3

6961 DW Eerbeek.Op dinsdag 15 januari 2019 heb ik de audiofiles van mijn audioboek Willeke Meijer Mijn Jeugd Vermoord in ontvangst genomen in de SC-Multimedia studio van Ben Gotink in Eerbeek. Voice actrice Tracey van Eijk uit Utrecht heeft het boek ingesproken. Ik ga de audiofiles beluisteren en eventuele fouten zal ik melden aan Ben Gotink, die de fouten zal corrigeren. Daarna zal het audioboek naar de uitgever gaan die het zal verspreiden via onder andere Storytel, Kobo, Bol.com en ook via bibliotheken. Vanaf dat moment zal het audioboek ook te koop zijn. Ben Gotink is een muzikant en audio technicus en hij heeft onder mijn gedichten in het audioboek ook mooie muziek gezet. Tracey van Eijk heeft een mooie stem en heeft het audioboek ook prachtig ingesproken. De reacties van de aanwezigen tijdens de in ontvangst name waren allemaal positief.

Audioboek

Te koop via

www.luisterrijk.nl

Ook via de Bibliotheken kunt U het boek en audioboek huren/lenen.


Titel: Mijn jeugd vermoord

Auteur: Willeke Meijer


Willeke Meijer (1959) werd vanaf haar 7de door haar moeder aan pedofielen verhuurd. Sindsdien achtervolgde het misbruik haar leven en ook dat van haar dochters. In een waas vermoordde ze een verkrachter van een van haar dochters waarvoor ze een gevangenisstraf van twaalf jaar kreeg. Haar detentie werd een nachtmerrie en Jan Marijnissen & Bert Voskuil sprongen voor haar in de bres. Na haar straf te hebben uitgezeten bleek dat ze haar dochters was kwijtgeraakt. Van wat Willeke is overkomen is o.a. een documentaire gemaakt in documentairereeks ''Moordvrouwen'' (2011). Nu is haar verhaal ook als luisterboek beschikbaar. Luister en huiver.  


Willeke: Je luisterboek staat aangekondigd met de tekst: ‘Een aangrijpend luisterboek over  misbruik, onrecht, moed en volharding.’ Dat heeft een zware lading. Voor wie is het bedoeld?


In principe voor iedereen. Voor mensen die met seksueel misbruik te maken hebben of hebben  gehad. Voor mensen die een opleiding volgen op de middelbare school, MBO, HBO of  Universiteitsniveau, vakgericht beroepsonderwijs, maatschappelijk werkers, rechters, advocaten  en de politie.

Ook voor politici i.v.m. sociale problemen, gezinsvraagstukken, het gevangeniswezen  in zijn geheel, enz! Ik ben ook een klokkenluider m.b.t. wat er kan gebeuren met vrouwen in de  Nederlandse gevangenissen.

Over de misstanden daar, waar men denkt alles te mogen doen met  vrouwen, zoals het onderhouden van seksuele relaties en zelfs verkrachting.


Je werd voor moord veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf en je bent nu alweer geruime tijd  op vrije voeten. Wat is je van de detentie het meest bijgebleven?

 Het weigeren van medicijnen, in een rolstoel terechtkomen, de intense vernederingen die ik heb  moeten ondergaan en de klappen en schoppen die ik kreeg. Ook het kapot maken van de  bezoekdagen van mijn kinderen. Het doelbewust kapot maken van mij als vrouw en als mens.


Jouw verhaal achtervolgt je vanaf je 7de. Hoe heb je al die ellende kunnen overleven?

 Het achtervolgen stopte toen ik besloot GEEN slachtoffer meer te zijn! Maar in plaats daarvan  iemand te worden die overleeft. Het gaf me de kracht terug te vechten.

Mijn boek heeft al veel  slachtoffers van gedachten doen veranderen, ook zij wilden geen  slachtoffer meer zijn. Er waren  vrouwen en mannen, die na het lezen van mijn boek alsnog  aangifte deden. Dat geeft mij de kracht  in mijn hart om door te gaan.


Op 19 november 2019 heeft Cas de Jong een podcast opgenomen.

Hier te beluisteren.Op 19 november 2019 was ik te gast bij Beau van Erven Dorens, samen met Cas de Jong.


Heb je de uitzending gemist?

Even inloggen en je kunt het terug zien.

https://www.rtl.nl/vi…/5b680d2c-49ac-32c5-834f-3c99feb1b4cf/

Hier de link🤗